ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

3ο Φοιτητικό Σκακιστικό Διαδικτυακό Τουρνουά ΕΚΠΑ

(Παρασκευή 14/6/2024,ώρα 7-9 μ.μ)

Το  Σκακιστικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας ΕΚΠΑ οργανώνει  το 3ο Φοιτητικό Σκακιστικό Διαδικτυακό Τουρνουά ΕΚΠΑ  την Παρασκευή 14/6/2024, 7-9 μ.μ.

Το Φιλικό διαδικτυακό τουρνουά τύπου Arena απευθύνεται  σε όλα τα μέλη της Σκακιστικής Ομάδας του ΕΚΠΑ (φοιτητές και φοιτήτριες του ΕΚΠΑ). Για την συμμέτοχή στην σκακιστική ομάδα  απαιτείται εγγραφή στην ομάδα του ΕΚΠΑ στην πλατφόρμα lichess (στη διεύθυνση: lichess.org/team/G0pQjtOZ), πληροφορίες στο e-mail: gkara[at]uoa[dot]gr.

Χρόνος Σκέψης: 3' + 2" ανά κίνηση

Σύνδεσμος Τουρνουά: lichess.org/tournament/pM7HwFe5

Στο τουρνουά έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες του ΕΚΠΑ (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί).

Υπεύθυνες καθηγήτριες του τμήματος σκακιού και των αγώνων είναι η κ. Γεωργία Καραγιάννη και η κ. Κατερίνα-Ευαγγελία Κυριάκου ενώ ο Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας και Διοικητικών Υπηρεσιών Καθηγητής κ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και Πρόεδρος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, υποστηρίζει κάθε προσπάθεια εξέλιξης και διεύρυνσης των προσφερόμενων σκακιστικών δραστηριοτήτων προς τους φοιτητές τονίζοντας την πολύπλευρη παιδαγωγική αξία του σκακιού.

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του στην Πανεπιστημιούπολη – Άνω Ιλίσια είναι στη διάθεση όλων των φοιτητών – φοιτητριών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Οι συμμετέχοντες/ουσες φοιτητές/φοιτήτριες των ποικίλων δραστηριοτήτων που προσφέρονται στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, μπορούν να πλαισιώσουν τις αντιπροσωπευτικές αγωνιστικές ομάδες του Τμήματος, της Σχολής τους ή και του Πανεπιστημίου και να συμμετέχουν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους σε εσωτερικά, πανελλήνια, διαπανεπιστημιακά και διεθνή φοιτητικά τουρνουά και πρωταθλήματα.

-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Διεύθυνση: οδός Αγγελικής Παναγιωτάτου, έναντι Γ’ ΦΕΠΑ,  δίπλα από τη βιβλιοθήκη ΙΦΕ (πρώην ΜΙΘΕ), Άνω Ιλίσια-Πανεπιστημιούπολη (Εσωτερικό λεωφορείο 250, 7η στάση Πανεπιστημιούπολης προς έξοδο Ούλωφ Πάλμε ή 1η στάση από Ούλωφ Πάλμε)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:210-727 5551, 210 727 5557, 210 727 5560 και 210 727 5549.