ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ

[CIVIS] SOCIAL CHALLENGES OF DIGITAL AND TECHNOLOGICAL TRANSFORMATIONS- WEBINAR SERIES FOR PHD STUDENTS

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου CIVIS, διοργανώνεται από το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης η πρώτη δράση της θεματικής ενότητας ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος HUB 5 με τίτλο: "Ψηφιακός και Τεχνολογικός Μετασχηματισμός". Πρόκειται για μια διεπιστημονικού χαρακτήρα σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με τίτλο: "Social challenges of digital and technological transformations", που απευθύνονται σε Υποψήφιους Διδάκτορες των ιδρυμάτων του CIVIS, παρέχοντας δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση με έμφαση στο επιστημονικό πεδίο του ψηφιακού και τεχνολογικού μετασχηματισμού σε συνάρτηση με τις κοινωνικές προκλήσεις.

Τίτλος: "Social challenges of digital and technological transformations

Ποιους αφορά: Υποψήφιους Διδάκτορες
Πεδία Σπουδών: Δεν υπάρχουν περιορισμοί πεδίου σπουδών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 17 Φεβρουαρίου 2023
Αιτήσεις:στη Φόρμα Αίτησης Συμμετοχής (Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανέρχεται στους 150).
Format μαθήματος: Διαδικτυακό (5 online διαλέξεις, διάρκειας 90 λεπτών η καθεμία). Μετά την αίτησή σας και εφόσον γίνει αποδεκτή, θα λάβετε το σύνδεσμο για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης για την παρακολούθηση των διαδικτυακών σεμιναρίων, καθώς και σημειώσεις και υλικό προς ανάγνωση.
Γλώσσα μαθήματος και διδασκαλίας: Αγγλικά (Β2)
Ημ/νιες διεξαγωγής σειράς σεμιναρίων: 24 Φεβρουαρίου 2023 - 16 Ιουνίου 2023
Επικοινωνία: Για τυχόν ερωτήσεις και απορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συντονιστή του προγράμματος: David Poveda (david.poveda@uam.es). Σημειώνεται, πως για να λάβετε πιστοποιητικό παρακολούθησης, θα πρέπει να έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον 4 από τις 5 προγραμματισμένες συνεδρίες.

 

Για περαιτέρω πληροφόρησή σας, δείτε την πρόσκληση με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, το πρόγραμμα και τις αναλυτικές πληροφορίες των σεμιναρίων στην επίσημη ιστοσελίδα του CIVIS, στην κατηγορία Students/CIVIS Courses.

 

Εκ μέρους του γραφείου του CIVIS στο ΕΚΠΑ