ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ

ERASMUS ESN KAPA ATHENS

Tο νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο ξεκινάει! Ήρθε λοιπόν η στιγμή να γίνει η αλλαγή και  να γνωρίσεις κάτι νέο που μπορεί να σου ταιριάζει και να σε ανανεώσει!  Ίσως να έχεις ακούσει κάπου για το πρόγραμμα Erasmus, να έχουν πάει οι φίλοι σου, να θες να πας εσύ, ή ίσως να έχεις πάει ήδη! 

Αν θες να δεις μια άλλη οπτική του Erasmus, να το «συνεχίσεις» στην ίδια σου την πόλη, να μάθεις τι είναι αυτό το ESN (Erasmus Student Network) και τι κάνει (Spoiler Alert: κι εμείς φοιτητές του ΕΚΠΑ είμαστε), να γνωρίσεις τον εθελοντισμό και να βοηθήσεις φοιτητές από όλον τον κόσμο να μάθουν την Αθήνα, τον ελληνικό πολιτισμό και να αποκτήσουν αξέχαστες εμπειρίες, τότε...
 

έλα να γνωριστούμε

 

Είμαστε μια εθελοντική ομάδα από φοιτητές με κίνητρο, όρεξη και κέφι που θα σε βοηθήσουμε να ζήσεις αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία που λέγεται Erasmus στην Αθήνα. Έζησες το Erasmus σου εν μέσω καραντίνας, ακυρώθηκε εντελώς ή το βίωσες στο έπακρον;Τώρα, για ακόμα μια φορά, σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις μέρος σε ξεχωριστά events και να κάνεις φιλίες με άτομα από την υπόλοιπη Ευρώπη και όλον τον κόσμο.

Έλα μαζί μας να δεις την άλλη πλευρά του Erasmus, να το ζήσεις στην πόλη σου, αποκτώντας αξέχαστες εμπειρίες, βοηθώντας Ερασμιτάκια να προσαρμοστούν στην Αθηναϊκή ζωή και να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό!

ΠΟΥ: Ιπποκράτους 15, 4ος όροφος, Αθήνα, 109 79
ΠΟΤΕ: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΩΡΑ: 18.00

Επομένως, για το ραντεβού μας, απαραίτητες προϋποθέσεις είναι: 

· Να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής:

https://esnkapa.org/form/meet-esn-event
 

Να φέρεις την καλύτερη διάθεσή σου! 

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε!

 
 
 

Για οποιαδήποτε απορία έχεις, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της σελίδας μας στο Facebook και στο Instagram !

Μείνε συντονισμέν@ στις σελίδες για να μαθαίνεις κάθε νεότερό μας!

 
 
 
 

 

 

 

Με εκτίμηση,
Λαμπρινή Παπαγιάννη
Αντιπρόεδρος

vice-president@esnkapa.org
+30 6972506571

Website:      https://esnkapa.org/
Facebook:   https://www.facebook.com/esn.kapa.athens 
Instagram:   https://www.instagram.com/esnkapaathens/

Email:         info@esnkapa.org   ή    outgoing@esnkapa.org